Tori ja markkinat

Tori (Keskustie 1, 73600 KAAVI)

Toripaikoista peritään maksu vain markkinoiden aikana (huhti- ja syyskuun viimeisen täyden viikon pe-la sekä kesämarkkinat 27.6.2018). Myöskään sähköstä ei peritä maksua. Sähkökaapin avaimen voi hakea torin grillikioskilta tai kunnanvirastolta.

Kevät-, kesä- ja syysmarkkinat

Kaavin torilla pidetään  markkinat kolme kertaa vuodessa:
- kevätmarkkinat huhtikuussa viimeisen täyden viikon perjantaina ja lauantaina, pe klo 9-17 ja la klo 9-13.
- kesämarkkinat juhannuksen jälkeisenä keskiviikkona klo 9-17
- syysmarkkinat syyskuun viimeisen täyden viikon perjantaina ja lauantaina, pe klo 9-17 ja la klo 9-13.

Torilla on kolme sähköistettyä torikojua. Katso lisää täältä.

Ainoastaan Kaavin kunta saa myydä markkinapaikkoja torin alueelta. Kioskin ympäristöä ei ole tarkoitettu ko. myyntipaikoiksi. Toripaikat ja hinnat (kevät- ja syysmarkkinat, 1.1.2018 lukien).  Kaavin tekninen/ympäristölautakunta on vahvistanut hinnat kokouksessaan 12.12.2017 § 14.

Toripaikkojen hinnat sisältävät vartioinnin pe-la klo 18.00-06.00 väliseksi ajaksi. Lisätontteja ei saa tehdä eikä aluetta laajentaa. Tontit on merkitty maalimerkein ja punaisin kivetyksin.

Kevät- ja syysmarkkinoiden myyntipaikat laskutetaan edellisten markkinoiden paikan lunastaneilta. Mikäli paikkaa ei makseta eräpäivään mennessä, paikka myydään edelleen.  

Kesämarkkinoiden myyntipaikkamaksut (20 euroa/myyntipaikka, sis. alv) peritään paikan päällä. Kevätmarkkinoilla olleet myyjät voivat varata oman myyntipaikkansa myös kesämarkkinoille 31.5.2019 mennessä. 1.6. lukien jäljellä olevat paikat varataan muille myyjille. Lisätietoja puh. 0400 231 446.

Pysäköinti on kielletty Kaavintien ja Keskustien varteen sekä torille.
Roskat ja jätteet on siivottava ja laitettava niille varattuun peräkärriin ja jäteastioihin.

Tiedoksi torimyyjille

Kesätori-illat

Kaavin kunnan elinkeinotoimi ja eri yhdistykset järjestävät ohjelmallisia kesätori-iltoja. Kesällä 2018 kesätori-illat ovat perjantaisin ajalla 6.7.-3.8.2018. Ohjelmallinen osuus on klo 16-19. Myyjät voivat tulla myyntipaikoille jo aiemmin. Kesätori-iltoinakaan ei peritä toripaikkamaksua.

WC:n käyttö
Torilla järjestettävien markkinoiden myyjille, kunnan järjestämien kesätori-iltojen myyjille sekä muille torimyyjille wc:n käyttö grillikioskilla on maksuton. Markkinapäivinä ovat käytettävissä myös torin esiintymislavan takana olevat bajamajat.

 

Yhteystiedot:

Toimistosihteeri 
puh. 0400 231 446