Tori ja markkinat

Tori (Keskustie 1, 73600 KAAVI)

Toripaikoista peritään maksu vain markkinoiden aikana (huhti- ja syyskuun viimeisen täyden viikon pe-la, kesällä 2017 myös kesämarkkinat 28.6.2017). Myöskään sähköstä ei peritä maksua. Sähkökaapin avaimen voi hakea torin grillikioskilta tai kunnanvirastolta.

Kesämarkkinat/rompetori ke 28.6.2017 klo 9-17

Myyntipaikat ovat samat kuin kevät- ja syysmarkkinoilla.  HUOM! Paikkamaksu vain 20 euroa/paikka (sis. alv). Paikkamaksut rahastetaan paikan päällä.

Jäljellä olevien paikkojen varaukset s-postilla helena.miettinen@kaavi.fi tai puh. 0400 231 446. Paikalle voi tulla myös ilman varausta klo 7.30 lähtien, jolloin paikka sovitaan yhdessä "torivalvojan" kanssa.

Kevät- ja syysmarkkinat

Kaavin torilla pidetään perinteiset markkinat kaksi kertaa vuodessa:
- kevätmarkkinat huhtikuussa viimeisen täyden viikon perjantaina ja lauantaina
- syysmarkkinat syyskuun viimeisen täyden viikon perjantaina ja lauantaina.

Ainoastaan Kaavin kunta saa myydä markkinapaikkoja torin alueelta. Kioskin ympäristöä ei ole tarkoitettu ko. myyntipaikoiksi. Toripaikat ja hinnat.

Kaikilla tonteilla on pohjahinta. Hinnat sisältävät vartioinnin pe-la klo 18.00-06.00 väliseksi ajaksi. Lisätontteja ei saa tehdä eikä aluetta laajentaa. Tontit on merkitty maalimerkein ja punaisin kivetyksin. Markkinapaikat laskutetaan edellisten markkinoiden paikan lunastaneilta. Mikäli paikkaa ei makseta eräpäivään mennessä, paikka myydään edelleen.  

Pysäköinti on kielletty Kaavintien ja Keskustien varteen sekä torille.
Roskat ja jätteet on siivottava ja laitettava niille varattuun peräkärriin ja jäteastioihin.

Kesätoripäivät

Kaavin kunnan elinkeinotoimi ja eri yhdistykset järjestävät ohjelmallisia kesätoripäiviä kesälauantaisin. Ohjelmallinen osuus on klo 11-14. Myyjät voivat tulla myyntipaikoille jo aamulla. Kesätoripäivinäkään ei peritä toripaikkamaksua. Lue lisää etusivun tapahtumista ja menoinfosta.

WC:n käyttö
Markkinapaikan lunastaneille ja kunnan järjestämien kesätoripäivien myyjille wc:n käyttö grillikioskilla on maksuton.

 

Yhteystiedot:

Toimistosihteeri 
puh. 0400 231 446