TORI JA MARKKINAT 

Tori (Keskustie 1, 73600 KAAVI)

 

TORILLA TAPAHTUU - MARKKINAT JA KESÄTORIPÄIVÄT

 

Kaavin torilla järjestetään markkinat kolme kertaa vuodessa:
Kevätmarkkinat huhtikuussa viimeisen täyden viikon perjantaina ja lauantaina, pe klo 9-17 ja la klo 9-13
kesämarkkinat juhannuksen jälkeisenä keskiviikkona klo 9-17 ja syysmarkkinat syyskuun viimeisen täyden viikon perjantaina ja lauantaina, pe klo 9-17 ja la klo 9-13. 

Kaavin kunnan elinkeinotoimi ja eri yhdistykset järjestävät ohjelmallisia kesätoripäiviä. Kesätoripäivien ajankohdista tiedotetaan kunakin vuonna erikseen. 

 

TULE KÄYMÄÄN KAUPPAA KAAVILLE - OHJEET TORIMYYJILLE

 

Toripaikat ja hinnat

 

Toripaikoista ja sähköstä peritään maksu vain markkinoiden ja toritapahtumien aikana. Sähkökaapin avaimen voi hakea kunnanvirastolta. Ainoastaan Kaavin kunta saa myydä markkinapaikkoja torin alueelta. Kioskin ympäristöä ei ole tarkoitettu ko. myyntipaikoiksi.

TORIPAIKKAKARTTA (pdf) 

Torilla on kolme sähköistettyä torikojua ja katettuja myyntipaikkoja. 
Katso lisätietoa Kaavin torikojuista (pdf) 

Katso markkina- ja toripaikkamaksut (pdf)  Kaavin tekninen/ympäristölautakunta on vahvistanut hinnat kokouksessaan 7.10.2020 § 37. 

Toripaikkojen hinnat sisältävät vartioinnin pe-la klo 18.00-06.00 väliseksi ajaksi. Lisätontteja ei saa tehdä eikä aluetta laajentaa. Tontit on merkitty maalimerkein ja punaisin kivetyksin.

Kevät- ja syysmarkkinoiden myyntipaikat laskutetaan edellisten markkinoiden paikan lunastaneilta. Mikäli paikkaa ei makseta eräpäivään mennessä, paikka myydään edelleen.

Kesämarkkinoiden myyntipaikkamaksut (30 euroa, sis alv) laskutetaan varausten perusteella. Kevätmarkkinoiden 2022 myyjät voivat varata oman myyntipaikkansa kesämarkkinoille 15.5. mennessä, jonka jälkeen jäljellä olevat paikat varataan muille myyjille.

 

Katso Kaavin torisäännöt (pdf, avautuu uuteen ikkunaan)

Pysäköinti on kielletty Kaavintien ja Keskustien varteen sekä torille.
Roskat ja jätteet on siivottava ja laitettava niille varattuun keräysvälineeseen. Torisääntöjen mukaisesti Kaavin kunnalla on oikeus laskuttaa siivoamatta jätetyistä toripaikoista 50 euroa+alv/paikka.

 

WC:n käyttö

Torilla järjestettävien markkinoiden myyjille, kunnan järjestämien kesätoripäivien myyjille sekä muille torimyyjille wc:n käyttö grillikioskilla on maksuton. Markkinapäivinä ovat käytettävissä myös torin esiintymislavan takana oleva bajamaja.

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa markkinoista ja myyntipaikkavarauksista p. 0408209941. 

 

 

Yhteystiedot:

Palvelusihteeri

puh. 040 820 9941 (markkinat ja järjestelyt, laskutus)

 

Tekninen johtaja
puh. 044 753 0287