Tori ja markkinat

Tori (Keskustie 1, 73600 KAAVI)

Toripaikoista peritään maksu vain markkinoiden ja toritapahtumien aikana (huhti- ja syyskuun viimeisen täyden viikon pe-la sekä kesämarkkinat juhannuksen jälkeisenä keskiviikkona sekä muuna aikana järjestetyistä toritapahtumista). Myöskään sähköstä ei peritä maksua pois lukien markkinat ja toritapahtumat. Tekninen/ympäristölautakunta on päättänyt 7.10.2020 § 37, että muina aikoina markkinatorimyyjien järjestämillä markkinoilla ja toritapahtumilla, kuin Kaavin kevät- ja syysmarkkinoilla, markkina- ja toripaikkamaksut noudattavat Kaavin kevät- ja syysmarkkinoiden hyväksyttyjä taksoja. (Katso tekninen/ympäristölautakunnan päätös (pdf). Sähkökaapin avaimen voi hakea kunnanvirastolta.

Lue ohjeet turvalliseen kaupankäyntiin kauppiaille ja asiakkaille 
(avautuu uuteen ikkunaan)

Kevät-, kesä- ja syysmarkkinat

Kaavin torilla pidetään  markkinat kolme kertaa vuodessa:
- kevätmarkkinat huhtikuussa viimeisen täyden viikon perjantaina ja lauantaina,  pe klo 9-17 ja la klo 9-13.
HUOM! Syysmarkkinat 2021 on peruttu koronatilanteen vuoksi.
- kesämarkkinat juhannuksen jälkeisenä keskiviikkona klo 9-17
- syysmarkkinat syyskuun viimeisen täyden viikon perjantaina ja lauantaina, pe klo 9-17 ja la klo 9-13.

Torilla on kolme sähköistettyä torikojua.
Katso lisätietoa Kaavin torikojuista (pdf) 

Ainoastaan Kaavin kunta saa myydä markkinapaikkoja torin alueelta. Kioskin ympäristöä ei ole tarkoitettu ko. myyntipaikoiksi. 
Katso markkina- ja toripaikkamaksut (pdf)  
Kaavin tekninen/ympäristölautakunta on vahvistanut hinnat kokouksessaan 7.10.2020 § 37.

Toripaikkojen hinnat sisältävät vartioinnin pe-la klo 18.00-06.00 väliseksi ajaksi. Lisätontteja ei saa tehdä eikä aluetta laajentaa. Tontit on merkitty maalimerkein ja punaisin kivetyksin.

Kevät- ja syysmarkkinoiden myyntipaikat laskutetaan edellisten markkinoiden paikan lunastaneilta. Mikäli paikkaa ei makseta eräpäivään mennessä, paikka myydään edelleen.

Kesämarkkinoiden myyntipaikkamaksut (30 euroa, sis alv) laskutetaan varausten perusteella. Kevätmarkkinoiden 2021 myyjät voivat varata oman myyntipaikkansa kesämarkkinoille 15.5. mennessä, jonka jälkeen jäljellä olevat paikat varataan muille myyjille. Lisätietoja puh. 0400 231 446.

Pysäköinti on kielletty Kaavintien ja Keskustien varteen sekä torille.
Roskat ja jätteet on siivottava ja laitettava niille varattuun peräkärriin ja jäteastioihin. Torisääntöjen mukaisesti Kaavin kunnalla on oikeus laskuttaa siivoamatta jätetyistä toripaikoista 50 euroa+alv/paikka.

Katso Kaavin torisäännöt (pdf, avautuu uuteen ikkunaan)

Kesätoripäivät

Kaavin kunnan elinkeinotoimi ja eri yhdistykset järjestävät ohjelmallisia kesätoripäiviä. Kesän 2021 kesätoripäivät pidetään, 3.7, 10.7, 17.7, 24.7, 31.7. Ohjelmallinen osuus klo 11-14. Myyjät voivat tulla myyntipaikoille jo aiemmin. Kesätoripäivinä ei peritä toripaikkamaksua. Sateen sattuessa toripäivät pidetään nuorisotalolla ( Kunnantie 4, 73600 Kaavi )

WC:n käyttö

Torilla järjestettävien markkinoiden myyjille, kunnan järjestämien kesätoripäivien myyjille sekä muille torimyyjille wc:n käyttö grillikioskilla on maksuton. Markkinapäivinä ovat käytettävissä myös torin esiintymislavan takana oleva bajamaja.

 

 

Yhteystiedot:

Palvelusihteeri

puh. 0400 231 446

Kunnaninsinööri
044 753 0287