Kansalaisopisto Kaavilla - Oppia ja onnistumisia – hyvän mielen eväitä!

 

Myös Kaavilla on mahdollista osallistua Kuopion kansalaisopiston kursseille ja kokea harrastamisen ja oppimisen iloa. Ole siis parhaimmillasi siinä, mistä pidät ja tule mukaan. Kurssitarjonnassa on monia mielenkiintoisia kursseja. Mutta jos meiltä puuttuu juuri se kurssi, minne sinä haluaisit tulla, niin ole meihin yhteydessä. Me haluamme kuulla juuri sinun kurssitoiveesi. Uudet ideat ja kehitysehdotukset ovat aina tervetulleita. Yhteystiedot löydät meidän kotisivultamme.

Olethan huomannut, että meille on netissä jatkuva ilmoittautuminen. Mutta joskus voi käydä myös niin, että huomaat olevasi myöhässä ja kurssi on jo ehtinyt alkaa. Ei hätää, monelle kurssille voit ilmoittautua myös kesken lukukauden, jos kurssilla on tilaa. Ole rohkea ja valitse mieleisesi kurssi.

Osallistuminen Kuopion kansalaisopiston kursseille on myös turvallista. Osallistujamääriä on pienennetty niin, että opetustiloissa pystytään pitämään turvavälit, ja osalle kursseista voit osallistua myös etänä. Kurssi- tai luentopaikka voi silloin olla vaikka Kuopiossa, mutta sinä voit olla mukana omalta kotisohvaltasi.

Ole utelias, opi ja toteuta itseäsi. Tule kokeilemaan jotain uutta tai kertaamaan vanhaa. Vieraile meidän kotisivullamme, lue lisää ja tutustu kursseihin.

-----------------------------------------------

Hyvän elämän pääkaupunki

Terveyttä, elinvoimaa ja arjen rikkautta
-----------------------------------------------

 

Asiakaspalvelu ja ilmoittautuminen
Asiakaspalvelu puh. 017 184 711 tai internet https://opistopalvelut.fi/kuopio/

Kansalaisopiston yhteyshenkilö
- toiveet ja paikallinen kehittäminen
Kurki Jaana, liikunnanopettaja
puh. 044 718 4737, jaana.kurki(at)kuopio.fi