Maaseutu- ja lomatoimi

 

MAASEUTUTOIMI

Kaavin kunnan maaseutupalvelut hoidetaan Siilinjärven kunnan hallinnoimana. 
Kaavin kunnan palveluvastaavana toimii maaseutuasiamies Harri Kontro, puh. 044 740 1254, s-posti: etunimi.sukunimi@siilinjarvi.fi
 
Lue lisää Sydän-Savon maaseutupalveluista Siilinjärven kunnan sivuilta tai tutustu Sydän-Savon maaseutupalveluun facebookissa (avautuu uuteen ikkunaan).

 
 

LOMATOIMI

Maatalousyrittäjien lomituspalveluiden tarkoitus on turvata maatalousyrityksen keskeytymätön toiminta maatalousyrittäjän vuosiloman ja sijaisavun ajaksi. Maatalousyrittäjälle luodaan edellytykset vapaa-ajan pitämiseen ja mahdollisuus riittävään lepoon ja toipumiseen sairaus- ym. tilanteissa.

Iisalmen kaupunki hallinnoi 1.1.2023 alkaen Iisalmen, Kiuruveden, Kuopion ja Varkauden kaupunkien ja Heinäveden, Leppävirran, Siilinjärven, Rautavaaran, Rautalammin, Vesannon, Suonenjoen, Tervon, Keiteleen, Pielaveden, Kaavin, Lapinlahden, Sonkajärven, Tuusniemen ja Vieremän kuntien lomituspalvelut.  

 

Pohjois-Savon asiakaspalvelun puhelinnumero on 040-722 7010

Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9.00 – 15.00. Ajan asiointiin voit varata myös lomituspalvelujen sähköpostista: lomitus@iisalmi.fi

Käyntiosoite: PL 10/Luuniemenkatu 3 B, 74101 IISALMI, toimisto on avoinna maanantaista-perjantaihin klo 9-15.

Pohjois-Savon lomituspalvelut - Iisalmen kaupunki - City of Iisalmi