Takaisin

Työllisyysviikko nro 8 tulee Tuusniemelle ja Kaaville

Työllisyysviikko 22-26.2.2021 on TE-toimiston ja kuntien yhteinen työllisyyttä, urasuunnittelua ja yrittäjyyttä edistävä teemaviikko. Tänä vuonna Tuusniemen ja Kaavin kunnat yhteistyössä tuottavat työllisyysviikolle infotilaisuuksia. Mukana on Pohjois-Savon alueellisia infoja sekä paikallisia Tuusniemen ja Kaavin tilaisuuksia. Kurkkaa työllisyysviikon tarjonta alta!

Suosittelemme tilaisuuksien seuraamista etäyhteyksin. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta seurata tilaisuuksia etänä, voi niitä voi tulla seuraamaan paikan päälle:

• Tuusniemi: kunnantalon valtuustosali, Keskitie 22, 71200 Tuusniemi

• Kaavi: työpaja, Teollisuustie 12, 73600 Kaavi.

Paikan päällä noudatamme alueellisia koronasuosituksia (maks. 20 hlö, maskisuositus, turvavälit ja tehostettu käsihygienia). Tulethan paikalle oireettomana.

Lisäksi Kaavilla postaamme joka päivä Kaavin työpajan ja Tuumasta toimeen -hankkeen yhteisille Facebook-sivuille teemallisia tietoiskuja työnhakijoille ja työnantajille (avautuu uuteen ikkunaan).

Työllisyysviikon kaikki maakunnalliset tapahtumat löytyvät TE-toimiston tapahtumakalenterista (avautuu uuteen ikkunaan).

TYÖLLISYYSVIIKON OHJELMA liitteenä (pdf)