Takaisin

Taloussihteerin toimi

Kaavin kunnassa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva taloussihteerin toimi. Tehtävän aloitus 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan, koeaika on 6 kk.

Taloussihteerin tehtäviin kuuluvat mm. kunnan taloushallinnon valmistelu-, toimeenpano- ja kehittämistehtävät (mm. talousarvio, tilinpäätös, raportoinnit, tilastoinnit), maksuvalmiuden hoito, maksatukset, saatavien seuranta, ostolaskujen asiatarkastus sekä monipuoliset toimistotehtävät.

Tehtävä edellyttää vahvan taloushallinnon osaamisen, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyvyn itsenäiseen työskentelyyn, tiedonhankintaan ja taloushallinnon kehittämiseen (mm. taloushallinnon automaattinen raportointi). Valituksi tulee henkilö, jolla on soveltuva toisen asteen ammatillinen perustutkinto, kokemusta yllä kuvatusta tehtäväkentästä, kuntasektorin tuntemus ja joka haastattelun perusteella katsotaan soveltuvaksi tehtävään. Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Hakijan tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Hakemukseen tulee liittää CV. Hakemukset tulee toimittaa 2.8.2019 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kaavi.fi. Haastattelujen ajankohtana 5.8.2019.

Kaavin kunta on luonnostaan timanttinen ja eteenpäin katsova koillissavolainen kunta. Olemme tunnettuja hyvistä palveluista sekä aktiivisesta ja yrittäjämyönteisestä ilmapiiristä. Pyrimme omilla toimillamme huolehtimaan niin kuntalaisten kuin yritystenkin hyvästä toiminta- ja elinympäristöstä.

Kaavin kunta on savuton työyhteisö.

Lisätietoja 30.7.2019 ja 1.8.2019: hallinto- ja sivistystoimenjohtaja Riikka Pehkonen: 040 533 1302riikka.pehkonen@kaavi.fi