Takaisin

Sosiaalityöntekijän virka

Tule töihin Kaavin kuntaan!
 

Kaavin kunnan sosiaalitoimessa on avoinna sosiaalityöntekijän toistaiseksi voimassa oleva virka. Kelpoisuusehto sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös loppuvaiheen sosiaalityön opiskelijat.

Sosiaalityöntekijän viran tehtävänkuva koostuu lastensuojelun sosiaalityöntekijän ja lastenvalvojan työstä. Työssä tehdään yhteistyötä perhetyön, sosiaali- ja koulutoimen ja perheneuvolan kanssa. Työtäsi tukevat säännölliset tiimikokoukset, vahva esimiehen tuki, kollegat sekä ulkopuolinen työnohjaus. Työssä on kohtuullinen asiakasmäärä. Arvostamme myönteistä ja asiakaslähtöistä työotetta. Edellytämme tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. 

Työ- ja palkkaehdot ovat KVTES:n mukaiset. Hakijan oma palkkatoive huomioidaan. Joustava työaika ja etätyömahdollisuus tukevat työn suunnittelua sekä työssä jaksamista. Tehtävään valitun tulee toimittaa ennen työn vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.  Työ alkaa sopimuksen mukaan. Edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. 

Hakemus ja ansioluettelo mahdollisine liitteineen toimitetaan 26.8.2020 kello 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@kaavi.fiHakemukseen tunnus "sosiaalityöntekijän virka". Haastattelut suoritetaan viikolla 36.  

Tiedustelut: ajalla 24.-25.8.2020 sosiaalijohtaja Suvi-Tuulia Seitsojoki puh. 040-502 5827. 


Kaavin kunta on savuton työyhteisö. 
 

Kaavin kunnan perusturvalautakunta