Avoimet työpaikat 

 

Takaisin

Rakennustarkastaja-ympäristösihteerin virka

Kaavin kunta / tekninen osasto julistaa haettavaksi

RAKENNUSTARKASTAJA-YMPÄRISTÖSIHTEERIN

toistaiseksi voimassa olevan viran.

 

Kaavi on n. 3000 asukkaan kunta Pohjois-Savossa. Kunta perustettiin v. 1875. Kunnan kokonaispinta-ala on 790 km2, josta vesistöjä 115 km2. Etäisyys kuntakeskuksesta Kuopioon on noin 60 km ja Joensuuhun 95 km. Matkaa Kuopion lentoasemalle on 45 km.

Rakennustarkastaja-ympäristösihteerin tehtävien lisäksi henkilölle tullaan osoittamaan myös muita teknisen osaston työtehtäviä.
Viranhaltija toimii tekninen/ympäristölautakunnan esittelijänä rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojelun osalta. Kelpoisuusvaatimuksena on rakennusinsinöörin tutkinto, MRL 21 §:n ja MRA 4 §:n 3 mom. tai 108 §:n mukainen pätevyys. Lisäksi edellytetään ympäristönsuojeluun liittyvän lainsäädännön tuntemusta.
Arvostamme kokemusta rakennusvalvonnan ja rakentamisen eri sektoreilta sekä ympäristönsuojelun tehtävistä. Lisäksi arvostamme kunnallishallinnon tuntemusta, asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, sujuvaa kirjallista ja suullista esitystaitoa, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä määrätietoista asennetta virkatehtävien hoidossa.
Tehtävään valittavalla tulee olla vähintään B-luokan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus virkamatkoilla.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen palkkaryhmän II mukaisesti. Viikkotyöaika on 36,25 h. Henkilön työpanos voi olla 0.75 htv:n suuruinen kohdistuen rakennustarkastaja-ympäristösihteerin työtehtäväkokonaisuuteen ja 0.25 htv:n suuruinen kohdistuen kiinteistöverotarkastukseen. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Kunnaninsinöörille osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 4.3.2019 klo 15.00 mennessä osoitteella Kaavin kunta, tekninen osasto, kunnaninsinööri Markus Hartikainen, PL 13, 73601 KAAVI tai sähköpostilla kirjaamo@kaavi.fi.

Lisätietoja antaa tarvittaessa rakennustarkastaja-ympäristösihteeri Risto Tonteri puh. 0401723588 / risto.tonteri@kaavi.fi tai kunnaninsinööri Markus Hartikainen puh. 044 753 0287 / markus.hartikainen@kaavi.fi

Lisätietoja Kaavin kunnasta saa kunnan kotisivulta www.kaavi.fi.

Kaavin kunta on savuton työpaikka.

Kunnaninsinööri