Takaisin

Rakennustarkastaja-ympäristösihteerin virka uudelleen haettavana

Kaavin kunta / tekninen osasto julistaa RAKENNUSTARKASTAJA-YMPÄRISTÖSIHTEERIN toistaiseksi voimassa olevan viran uudelleen haettavaksi.

Kaavi on n. 3000 asukkaan kunta Pohjois-Savossa. Kunta perustettiin v. 1875. Kunnan kokonaispinta-ala on 790 km2, josta vesistöjä 115 km2. Etäisyys kuntakeskuksesta Kuopioon on noin 60 km ja Joensuuhun 95 km. Matkaa Kuopion lentoasemalle on 45 km.

Aiemmin virkaan jätetyt hakemukset huomioidaan virkasuhdetta täytettäessä ilman uutta hakemusta.

Rakennustarkastaja-ympäristösihteerin tehtävien lisäksi henkilölle tullaan osoittamaan myös muita teknisen osaston työtehtäviä.
Viranhaltija toimii tekninen/ympäristölautakunnan esittelijänä rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojelun osalta. Kelpoisuusvaatimuksena on rakennusinsinöörin tutkinto, MRL 21 §:n ja MRA 4 §:n 3 mom. tai 108 §:n mukainen pätevyys. Lisäksi edellytetään ympäristönsuojeluun liittyvän lainsäädännön tuntemusta.
Arvostamme kokemusta rakennusvalvonnan ja rakentamisen eri sektoreilta sekä ympäristönsuojelun tehtävistä. Lisäksi arvostamme kunnallishallinnon tuntemusta, asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, sujuvaa kirjallista ja suullista esitystaitoa, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä määrätietoista asennetta virkatehtävien hoidossa.
Tehtävään valittavalla tulee olla vähintään B-luokan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus virkamatkoilla.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen palkkaryhmän II mukaisesti. Viikkotyöaika on 36,25 h. Henkilön työpanos voi olla 0.75 htv:n suuruinen kohdistuen rakennustarkastaja-ympäristösihteerin työtehtäväkokonaisuuteen ja 0.25 htv:n suuruinen kohdistuen kiinteistöverotarkastukseen. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Kunnaninsinöörille osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 17.4.2019 klo 12.00 mennessä osoitteella Kaavin kunta, tekninen osasto, kunnaninsinööri Markus Hartikainen, PL 13, 73601 KAAVI tai sähköpostilla kirjaamo@kaavi.fi.

Lisätietoja antaa tarvittaessa kunnaninsinööri Markus Hartikainen puh. 044 753 0287 / markus.hartikainen@kaavi.fi

Lisätietoja Kaavin kunnasta saa kunnan kotisivulta www.kaavi.fi.

Kaavin kunta on savuton työpaikka.

Kunnaninsinööri