Takaisin

Palvelusihteerin toimi

Kaavin kunta hakee palvelusihteeriä toistaiseksi olevaan toimeen. Toimen aloitus 1.9.2020.

Palvelusihteerin tehtävät painottuvat sivistystoimeen, ensisijainen työpiste sijaitsee Kaavin koululla. Keskeisimmät tehtävät ovat sähköisen oppilashallinto-ohjelman hallinnointi, oppilaskuljetusten organisointi, koulun tilavaraukset ja tilahallinta sekä koulu- ja sivistystoimen asiakirja-, talous- ja palkkahallinnon tehtävät. Palvelusihteeri toimii sivistyslautakunnan sihteerinä ja sivistystoimen arkistovastaavana.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva toisen asteen ammatillinen perustutkinto. Sivistystoimen ja koulutoimen työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää useiden pääkäyttäjätasoista ohjelmistojen hallintaa, monipuolista tietoteknistä osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiedonhankintaan sekä kykyä hallita laajaa tehtäväkokonaisuutta.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Palkkaus ja työehdot KVTES:n mukaan. Koeaika 6 kk.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää viimeistään 7.8.2020 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kaavi.fi. Haastattelut valituille pidetään 18.8.2020.

Lisätietoja viikolla 28 antaa hallinto- ja sivistystoimenjohtaja Riikka Pehkonen p. 040 5331302

Lisätietoja Kaavin kunnasta www.kaavi.fi.
Kaavin kunta on savuton työpaikka.