Avoimet työpaikat

 

Takaisin

Palvelusihteerin sijaisuus

Kaavin kunta hakee palvelusihteerin toimen sijaista ajalle 23.7.2018-31.7.2019. Tehtävän jatkuminen määräajan jälkeen on mahdollista.

Palvelusihteerin tehtävät painottuvat koulutoimeen, työpiste sijaitsee Kaavin koululla. Keskeisimmät tehtävät ovat sähköisen oppilashallinto-ohjelman hallinnointi (Helmi), oppilaskuljetusten organisointi, koulun tilavaraukset ja tilahallinta sekä koulu- ja sivistystoimen asiakirja-, talous- ja palkkahallinnon tehtävät (viranhaltijapäätösten valmistelu- ja toimenpiteet, ostolaskujen asiatarkastus, laskutus, raportoinnit/tilastoinnit). Palvelusihteeri toimii sivistyslautakunnan sihteerinä ja sivistystoimen arkistovastaavana.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva toisen asteen ammatillinen perustutkinto. Sivistystoimen ja koulutoimen toimistotyökokemus sekä kunnallishallinnon ja kunta-alan virkaehtosopimusten hyvä tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää monipuolista tietoteknistä osaamista, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiedonhankintaan.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Palkkaus ja työehdot KVTES:n mukaan. Koeaika 4 kk.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää viimeistään 25.6.2018 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseeen kirjaamo@kaavi.fi. Haastattelut valituille pidetään 29.6.2018.

Toimen sijaisuus täytetään ehdolla, että valtuusto hyväksyy ao. hallintosääntömuutokset.

Lisätietoja antaa 13.6. klo 9-11 ja 20.3. klo 9-11 va. hallinto- ja sivistystoimenjohtaja Riikka Pehkonen p. 040 533 1302 ja palvelusihteeri Piia Kohonen p. 040 552 8061.
Lisätietoja Kaavin kunnasta www.kaavi.fi. Kaavin kunta on savuton työpaikka.