Takaisin

Koulunkäynninohjaaja

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen Kaavin kunnan perusopetukseen koulunkäynninohjaajaa ajalle 2.1.2019-3.3.2019. Työsuhde jatkuu mahdollisesti toukokuun 2019 loppuun saakka. Tehtäviin kuuluu oppilaan henkilökohtaista avustamista ja ohjaamista. Koulunkäynninohjaajan työaika on 16h/viikko.

Tehtävään valitulla tulee olla suoritettuna koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto. Tehtävässä vaaditaan kokemusta kasvatustyöstä sekä erityistä tukea tarvitsevien lapsien kanssa työskentelystä. Hakijalla tulee olla riittävästi tietoa ja kokemusta autismikirjon häiriöisistä henkilöistä sekä ADHD:sta. Toivomme, että hakija on perehtynyt AVEKKI-toimintatapamalliin. Katsomme eduksi myös oma-aloitteisuuden sekä hyvät vuorovaikutus -ja yhteistyötaidot.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja sekä rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (14.6.2002/504). Tehtävässä on 1 kk:n koeaika. Palkkaus -ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan Kvtes:n mukaan. Kaavin kunnalla on tarvittaessa oikeus osoittaa toimeen valitulle myös muita työtehtäviä.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää viimeistään 13.12.2018 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kaavi.fi.

Lisätietoja antaa rehtori Teemu Laasanen puh. 044 753 0295. Kaavin kunta on savuton työyhteisö.