Avoimet työpaikat

Alla olevassa listassa esitetään kunnan avoimet työpaikat.

Takaisin

Erityislastentarhanopettajan toimi

Kaavin kunta julistaa haettavaksi erityislastentarhanopettajan toistaiseksi voimassa olevan toimen alkaen 1.8.2017.

Tehtäviin kuuluu erityislastentarhanopettajan tehtävät varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa. Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityötaitoja sekä innostusta kehittää varhaiskasvatustoimintaamme yhdessä muun henkilöstön kanssa. Tehtävässä onnistumisessa sinua auttaa hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, innostus ja sitoutuminen työhön sekä kehittävä työote ja kokemus pienryhmätoiminnasta. Kelpoisuusehtona tehtävään  on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) § 9 mukainen tehtävään soveltuva koulutus.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan Kvtes:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Toimi täytetään 1.8.2017 alkaen,  tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Mikäli päteviä hakijoita ei löydy, huomioimme määräaikaisena myös lastentarhanopettajat tai osan opinnoista suorittaneet, joilla on soveltuvaa kokemusta tai kokemusta erityislastentarhanopettajan tehtävistä.

Kaavin kunta on savuton työyhteisö.

Hakemuksen liitteenä tulee olla CV sekä kelpoisuutta osoittavat todistukset. Hakemukset tulee toimittaa 26.7.2017 klo 15:00 mennessä ensisijaisesti osoitteeseen: kirjaamo@kaavi.fi. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Kaavin kunta, PL 13, Kaivotie 1, 73601 Kaavi. Kuoreen merkintä ”hakemus”.

Lisätietoja: päivähoidonohjaaja Mervi Virtanen,  0400 745 943, mervi.virtanen@kaavi.fi  ja vs. hallinto- ja sivistystoimenjohtaja Ulla Nikulainen: 040 533 1302,  ulla.nikulainen@kaavi.fi