Avoimet työpaikat

 

Takaisin

Erityislastentarhanopettaja

Erityislastentarhanopettaja

 

Tehtäviin kuuluu erityislastentarhanopettajan tehtävät varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa. Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityötaitoja sekä innostusta kehittää varhaiskasvatustoimintaamme yhdessä muun henkilöstön kanssa. Tehtävässä onnistumisessa sinua auttaa hyvät vuorovaikutus -ja yhteistyötaidot, innostus ja sitoutuminen työhön sekä kehittävä työote ja kokemus pienryhmätoiminnasta.
Kelpoisuusehtona tehtävään on erityislastentarhanopettajan koulutus tai soveltuva erityisopettajan pätevyys (laki 272/2005 ja asetus 608/2005).
Palkkaus -ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan Kvtes:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Toimi täytetään heti tai sopimuksen mukaan, tehtävässä on 6kk:n koeaika.
Mikäli päteviä hakijoita ei löydy, huomioimme määräaikaisena myös osan opinnoista suorittaneet, joilla on soveltuvaa kokemusta tai kokemusta erityislastentarhanopettajan tehtävistä.
Kaavin kunta on savuton työyhteisö.

 

Hakemuksen liitteenä tulee olla CV sekä kelpoisuutta osoittavat todistukset.

Hakemukset tulee toimittaa 31.12.2018 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti osoitteeseen: kirjaamo@kaavi.fi. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Kaavin kunta, PL 13, 73601 KAAVI
Mikäli päteviä hakijoita ilmenee ennen 31.12.2018, haastattelut ja valinta tehdään ennen hakuajan päättymistä.

 

Lisätietoja antavat

päivähoidonohjaaja Mervi Virtanen puh. 044-7530269 / mervi.virtanen@kaavi.fi tai
hallinto -ja sivistystoimenjohtaja Riikka Pehkonen puh. 040-5331302 / riikka.pehkonen@kaavi.fi